Wij de Ouders nodigt je uit voor theater!

7 oktober 2021

UPDATE: DE VOORSTELLING VAN 15:00 UUR WAS BINNEN EEN DAG UITVERKOCHT DUS WE HEBBEN EEN EXTRA VOORSTELLING OM 19:00 UUR INGEPLAND.

KOOP SNEL JOUW TICKETS!

 

Op 17 oktober organiseert Wij De Ouders een bijeenkomst om jongeren en ouders te empoweren en te verbinden. Tijdens het event speelt Eric Mijnster zijn voorstelling ‘Het geluksgevoel’. Na de voorstelling is er tijd om uitgebreid na te praten en met elkaar in gesprek te gaan.

Datum: 17 oktober om 19.00 uur
Inloop: 18.30 uur
Doelgroep: Ouders, jongeren vanaf ca. 12 jaar
Locatie: De Stoethoeve, Birkstraat 131, 3768 HE Soest
Aanmelden: Koop hier je tickets voor €12,50

 

Over de voorstelling

Wat als de stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als je die stap zet?

Precies dáár gaat de voorstelling ‘Het geluksgevoel’ van Eric Mijnster over. Tien jaar geleden sprong Eric in het diepe door zijn stem van binnenuit de touwtjes in handen te geven. Het bracht hem over de bergtoppen van Europa. Zo ontdekte hij tijdens een non-stop fietstocht van 650 kilometer over 14 bergen waar een mens daadwerkelijk toe in staat is en woonde hij ruim een jaar in een bus in de bergen om te ervaren wat het is als die stem alle ruimte krijgt om gehoord te worden.

Wat blijkt? Als je de stem van binnenuit volgt, dan gaan er deuren open waar voorheen enkel muren waren.

Eric neemt zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op een spraakmakende reis. Het is een ongelofelijk herkenbaar verhaal voor de situatie waar we momenteel in leven en het geeft handvatten en vertrouwen om in je kracht te staan. Bovendien leeft ook Eric – zo vertelt hij in een van zijn liedjes – voor een wereld waarin kinderen gehoord worden.

Over Eric

Eric Mijnster is een storyteller die recht vanuit het hart schrijft, creëert en deelt. Zijn voorstellingen en creaties zijn brandstof voor je innerlijke vuur en dragen de boodschap dat je mag zijn zoals je van nature bent. Sinds zijn terugkomst in Nederland neemt hij je met zijn meeslepende voorstelling, jeugdvoorstelling, boek, documentaire en spoken-word mee op zijn spraakmakende reis en verder. Meer over Eric vind je op www.ericmijnster.nl

Enkele reacties op de voorstelling

 

‘Wat kwam dit binnen!’
Moeder Angelique

‘Het raakt! Studenten zaten met kippenvel te luisteren en waren ‘blown away’.’
Docente Katarina

‘Dit verhaal moet doorverteld worden.’
Schooldirecteur Hans

‘Je optreden raakte me echt.’
Moeder Loes

‘Iedereen kan zich hierin herkennen. Mijn leerlingen waren zichtbaar geraakt.’
Docente Inge