Wij de Ouders presenteert: 

‘Het Geluksgevoel’

Wat als jouw stem van binnenuit roept om in beweging te komen? En wat als dat betekent dat je voor jezelf gaat staan, ongeacht wat iemand anders daarvan vindt? Wat gebeurt er als jij die stap zet?

Precies daar gaat de voorstelling ‘Het geluksgevoel’ van Eric Mijnster over. Wat blijkt? Als je jouw stem van binnenuit volgt, dan gaan er deuren open waar voorheen enkel muren waren.

Laat je door Eric meenemen in zijn doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek op een spraakmakende reis. Het ongelooflijk herkenbare verhaal voor de situatie waar we momenteel in leven, geeft jou handvatten en vertrouwen om in je kracht te blijven staan.

No Events Found

Over de voorstelling

Als Eric zijn stem van binnenuit – zijn intrinsieke motivatie – ontdekt en gaat volgen, brengt hem dat over de bergtoppen van Europa. Zo fietst hij 650 kilometer over 14 bergen non-stop, zonder te slapen. Vervolgens verkoopt hij al zijn spullen om voor onbepaalde tijd in een bus in de bergen te wonen. Na ruim een jaar busleven keert hij terug naar Nederland om zijn avonturen en ontdekkingen te delen.

Met Het geluksgevoel neemt Eric zijn publiek met doorleefde anekdotes, oogstrelende beelden en live muziek mee op zijn ongelofelijke reis. Hij laat je stilstaan bij de vraag ‘Wat wil je écht?’ en inspireert om in beweging te komen. De voorstelling geeft mensen handvatten en vertrouwen om meer in hun kracht te staan.

Wat een mooie inspirerende voorstelling!  Bedankt hiervoor en wat fijn om er met z’n allen gewoon bij te kunnen zijn!

Maarten

Het was een inspirerende en bekrachtigende voorstelling. We hebben er alle vier van genoten!

Heidi

De woorden resoneren nog steeds door mijn hoofd en lichaam. Wat fantastisch was het!

Mijke

“Absolute aanrader voor ouders en kinderen. Het prachtige levensverhaal van Eric raakt de grote vraag waar we allemaal voor staan: ‘Durf je te luisteren naar je innerlijke stem?'”

Ed Kortekaas, initiatiefnemer Wij de Ouders