Samenwerkingen

Wij de Ouders werkt met verschillende organisaties en platformen samen om ouders goed te informeren en te helpen met verenigen en acties ter bevordering van het welzijn van kinderen. Op deze pagina vind je een overzicht en kan je doorklikken voor meer informatie. 

Stichting Artsen Covid Collectief

Stichting Artsen Covid Collectief is een onafhankelijke, non-profitorganisatie van artsen en medisch professionals, waaronder huisartsen, medisch specialisten, specialisten ouderengeneeskunde en artsen Maatschappij en Gezondheid. Het Artsen Covid Collectief gaat uit van zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden. Deze dienen als leidraad voor alle activiteiten. 

Moederhart

Namens een grote groep moeders en voor alle kinderen in Nederland luiden wij de noodklok. De recent aangescherpte coronamaatregelen op scholen, waaronder een nieuw test-, quarantaine- en mogelijk vaccinatiebeleid, zullen de levens van onze kinderen aanhoudend verder ontwrichten. Met mogelijk onherstelbare, ernstige schade tot gevolg.

ik wil gewoon naar school

Ik wil gewoon naar school

De stichting “ik wil GEWOON náár school” is opgericht door ouders die verontrust zijn over het effect dat de overheidsmaatregelen hebben op het onderwijsklimaat. De maatregelen zijn zowel mentaal als psychisch ongezond en maakt dat kinderen zich niet meer veilig kunnen voelen op school.

rijksvrijheid

Rijksvrijheid

De overzichtelijke wegwijzer en gids door het nieuwe, vrije informatie- en medialandschap.

Voor de (zelf)kritische, online mediaconsument die makkelijke toegang wil krijgen tot de rijke bron van informatie die de nieuwe media te bieden hebben, biedt Rijksvrijheid.nl een handig en actueel overzicht van de hoofdrolspelers binnen uiteenlopende categorieën.

buutvrij

Buutvrij

“Jezelf vrij buten…..dat is wat je als kind o.a. leerde bij verstoppertje. Nu kunnen we dit oer-vermogen vol inzetten. Dat is wat BUUTVRIJ beoogt. Samen met je zelf verzamelde groep mensen bouw je aan je BUUTVRIJ-plek.
Hiermee leg je een stevige basis voor gezonde ontwikkelingen, passend bij de actualiteit. Gebaseerd op menszijn. Deel uitmakend van samenleving, waarin ALLE mensen kunnen gedijen.

Hierin worden kinderen en jongeren vanzelfsprekend meegenomen. Zodat zij de verantwoordelijkheid niet op hun nek hoeven te sjouwen en een innerlijk sterk fundament kunnen bouwen!”

In het belang van je kinderen: doe onderzoek en wees kritisch.

We hopen dat je een kritische houding hebt ten aanzien van de informatie die je vindt op deze website. We hopen dat je met een zelfde kritische blik de informatie beoordeelt die je krijgt van politici en de media.

Het is niet voor niets dat een steeds groter deel van de Nederlandse bevolking meer en meer het vertrouwen in de politiek en de media verliest. Over onderwerpen zoals vaccinatie, testen, effecten van maatregelen wordt eenzijdig, onvolledig of soms zelfs onjuist gecommuniceerd.

De communicatie leunt op angst, doemscenario’s en halve waarheden. Kritische geluiden worden genegeerd, belachelijk gemaakt, aangevallen of zelfs gecensureerd.

Wil je het beste voor je kinderen? Beschouw alle informatie met open vizier, onderzoek en wees kritisch.