donderdag 2 juni | 19-21uur | Burgerveen

Ouderraad Live: Nieuw onderwijs voor je kind(eren). Zo kan het ook

Veel ouders oriënteren zich op ander onderwijs voor hun kind(eren), omdat tijdens de coronacrisis is gebleken dat scholen de belangen van kinderen niet op de eerste plaats hebben gesteld. Ook maken veel ouders zich zorgen over de kwaliteit en de eenzijdigheid van het onderwijs. Wij de Ouders helpt ouders en kinderen met het informeren over bestaande en nieuwe vormen van onderwijs waarin de ontwikkeling van je kind(eren) altijd voorop staat.

Fiona Zwart
Fiona Zwart
Fiona Zwart

Visie nieuw onderwijs

Tijdens deze bijeenkomst deelt Nico Miedema (Meester met Missie) zijn visie op de huidige stand van het onderwijs en hoe het in zijn ogen anders en beter kan.

Praktijkvoorbeeld nieuw opgerichte school

Daarnaast vertellen ook Annemieke Plat en Rachel Keizers over de school IBBO Fuchsiet in Woubrugge die zij hebben opgericht. Waarom hebben ze dit gedaan? Hoe hebben ze dit aangepakt? Wat voor onderwijs verzorgen ze en hoe is hun visie? En waar zijn ze tegenaan gelopen? In hun verhaal geven ze antwoord op deze vragen en meer.

Daarbij is er uitgebreid tijd om vragen te stellen en in gesprek te gaan met de sprekers en andere ouders.

Wil je ook meer weten over nieuw onderwijs waarin de ontwikkeling van jouw kind(eren) centraal staat? Meld je aan via dit formulier.

Praktische informatie

Van 19 tot 21uur

Rozen & Radijs, Aalsmeerderweg 938,
2154 ME Burgerveen

 

Ouderraad Live: Nieuw onderwijs voor je kind(eren). Zo kan het ook

Voor de onkosten van de organisatie vragen we een bijdrage van €5 p.p.. Tijdens de bijeenkomst is er koffie en thee. Laat weten met hoeveel personen je komt.
Prijs: € 0,00
Kies je betaalmethode
Your Mollie profile doesn't have any payment method that supports Euro.